Tässä se nyt on! Malli on Suuresta Käsityölehdestä (5-6/2011). Tosin reunassa pitäisi mallin mukaan olla röyhelöt, mutta ne eivät ole minun makuuni/tyyliini. Siksi korvasin ne tuollaisilla pylväillä virkatuilla kaarilla. Lankana on Drops:n Muskat 100% puuvillalankaa. En saanut tästä järkevää kuvaa henkarissa/päälläni, joten nyt on tyydyttävä tähän kuvaan. Alla vielä pari tarkentavaa kuvaa,

Tämä viikko kuluu verhoilukurssilla. Työksi kurssille otin keinu K-tuolin, josta on verhoilu-kategoriassa alkuperäiskuva. Suurin piirtein tästä lähdin tänään liikkeelle:

Istuinosan päällä oli vielä tuo vihreä kangas sekä jonkun häthätää tekemän etusarjan irtonainen makkara-pehmuste. Sen verran tuo kakku aukaistiin auki, että kurkattiin tuolin jousituksiin, jotka todettiin olevan hyvässä kunnossa. Tämä havainto oli erittäin positiivinen, sillä ajattelin kerrankin saavani kurssin aikana työn valmiiksi asti. Uuden yksinkertaisen vahvikeompeleen tein kakun reunaan ja etreunaan tehtiin uusi makkara kakun päälle ommellun uuden säkkikankaan alle. Huomenna jatkan vielä toisella vahvikeompeleella etureunaan sekö läpivientiompeleiden kiristyksellä ja sitten täytetään istuinosan kuopat flokilla ja sitten pääseekin jo kankaan kimppuun. Jalat on pahvien suojassa, koska ne olin jo hionut ja isäntä lakannut.