Vasemmanpuoleisessa kuvassa on Pelargonia sekoitetta (kirkkaita värejä). Ne saisi koulia siemenpakkauksen mukaan kahden viikon kuluttua taimentumisesta. Ensi viikonloppuna siis saisi jo purkkittaa ne.

Oikeanpuoleisessa on ampelipetunioita (Easy Wave White lajiketta). Ainoastaan kuutisen siementä on itänyt ja taimet ovat tosi heikon oloisia... Toivottavasti kohenevat.

Vasemmanpuoleisessa on mielenkiintoisia taimia. Sain pitkäaikaiselta kirjeystävältäni Japanista useita pusseja siemeniä (ihmettelen, miten tulli päästi ne läpi, kun pakettikortissa luki vielä "seeds"...). Isäntä oli sitä mieltä, ettei niitä kannata kylvää, ties mitä tuhokasveja niistä tulee :) En osaa siis nimetä mitä nämä ovat, ohjeet kun on japaniksi. Kauniita, pitkävartisia kukkia, joissa on varsi täynnä kellomaisia kukostuksia. Muuta hyvänoloinen taimi on päällä.

Oikeanpuoleissa kuvassa on paprikoita päällä. Lajike on Kalifornian ihme. Nämä siirtyy heti kasvihuoneeseen, kunhan lumi on sulanut ja kasvihuone saanut uudet muovit päälleen.

Nämäkin odottavat kasvihuoneeseen pääsyä. Vasemmanpuoleissa kuvassa on kasvihuonetomaatin taimia. Lajikkeena on Moneymaker.

Oikeanpuoleisessa kuvassa on kasvihuonekurkkua lajiltaan Tasty green. Varsin rehevät taimet tällä hetkellä!

Kylvin nämä kaikki reilut kaksi viikkoa sitten. Sijoitin ne vartavastulle siirretylle pöydälle eteläänpäin avautuvalle ikkunalle. Kylvökset ovat Kekkilän taimimullassa dynoissa (muovisia lihalaatikoita). Tähän asti pidin taimien päällä kirkasta muovia. Sumutuspullolla on hoitanut kastelun päivittäin.

Näiden kanssa on kiva odotella kevättä/kesää :)