Tämän päivän luukussa on pelkät lankavyyhdit. Jouduin tarjouksen uhriksi . En tiedä vielä mitä näistä syntyy, mutta ehkäpä tossut pojalle...

 

Sitten muuta tänään tapahtunutta:

Ensimmäistä kertaa kokeilin jarrusukkien tekemistä. Kesällä blogiani seuranneet voivat muistaa perhesukat, jotka tein kahdelle ystäväperheellemme. Nyt vasta sain aikaiseksi laittaa jarrut lasten sukkien pohjaan. Käsittelin kahdesti aineen kanssa. Toivottavasti toinen paksu kerros kuivuu aamuksi, kun pitäisi huomenna mennä viemään nämä lahjat .

 

Ensimmäistä kertaa tein myös Lucia-pullia jouluksi. Ohjeen isäntä nappasi minulle Kotilieden nettisivuilta. Tein itse tuon murotaikinan sydämiä varten (minulla ei ollutkaan tähti-muottia! ) ja sitä tuli runsaasti. En tiedä mistä johtui, mutta 25:stä pullasta 6 onnistua (nuo mitkä kuvassa näkyy). Muista meni sydämet "pipariksi". Lopusta murotaikinasta tein sitten mustikkapiirakan ja hiukan pikkuleipiä.

 

Täällä yrittää taas sataa lunta... En ole seurannut säätiedotuksia, että onko odotettavissa, että lumi jäisi maahan... . Olisi hienoa saada valkoinen joulu!