... tuntuu syntyvän tuttapiiriimme kuin "sieniä sateella" laugh Nyt on syntynyt kahdelle eri harrastusten kautta tutuiksi tulleille pieni poika kummallekin. Tiedän, että molemmat ovat aikeissa ryhtyä kestovaippailemaan, joten paketti on sen mukainen! Tein kummallekin kaksi taskuvaippaa imuineen. Sekä tietysti kortti. Kortin idean poimin Annelilta, joka on tehnyt hieman tämän tyyppisiä kortteja. Hain netistä värityskuvia ja toiseen kortin tämä kirahvivauva ja toiseen siilivauva. Toinen setti lähti jo aamulla postipojan kyydissä kohti Pirkkalaa! 



Näitä raikkaita raita PUL-kankaita löyty piskuisen naapurikaupungin ihanasta uudesta kangasliikkeestä. Keltaista ja ruskeaa tarranauhaa sekä coolmax-kangasta tilasin Sampsukasta. On muuten tosi mahtava nettikauppa kestoilijoille. Kaavat on kestovaippayhdistyksen sivuilta. Laitoin mukaan myös "käyttöohjeet" niin kuin minä olen tällaisia kestovaippoja käyttänyt. Imun mallin muokkasin yhdestä saamastani imusta (tämä kaksinkerroin taitettavana). Imussa kaksinkertainen kulunut froteepyyhkeen kangas sekä kertaalleen pesty flanelli. Toivottavasti paketit ilahduttavat saajiaan smiley.


Ulkona tuulee kovin, mutta onneksi myös aurinko paistaa kirkkaasti cool.
Olen jo ihan kevätfiiliksissä johtuen osittain viime viikolla pitämistäni puutarhakutsuista ja tekemästäni hyötykasviyhdistyksen tilauksesta sekä tänään ostamistani kukkamullista wink. Näistä lisää myöhemmin!