... päätin saada tehtyä pari "roikkuvaa työtä" wink

Huonekasveista Ritarinmiekka (kuvassa valkoisessa isossa purkissa) ja Aloe (kuvassa vaseman reunan kolme pienempää purkkia) kaipasivat isompaa ruukkua sekä jonkin sortin traakipuu/Jukka-palmu irti sahaamani latvan istutusta.  Lisäksi koeanopilta  isomman palmun ja kirjovehkan (?) pistokkaat. Samoin koeanopilta sain neljä Paavalin kukkaa, joista kaksi kukkii niin kovin, etten uskaltanut alkaa multia vaihtaa.

Isäntä tuossa töisyä tullessaan totesi, että nyt on sitten joku nurkassa joku "tröntti" laugh. Totta tosiaan, pitää löytää nyt noille kaikille vielä suhtjärkevä sijoitus. Vielä kun aloenkin hajoitin yhdestä kolmeen osaan..

Että jos joku on vailla viherkasveja, niin Satolasta niitä saisi laugh.



Lisäksi päätin saada ikkunat pestyä ennen pääsiäistä... Yksi ikkuna odottaa vielä huomista, koska isäntä hiekkapuhaltaa parhaillaan sen alla. Muutamat uudet verhot jäi odottamaan ompeluaan.

Koin todellisen yllätyksen tänään, kun aioin kastella kylvöksiäni. Ne olivat nimittäin lähes  kaikki nousseet! Kurkutkin oli jo näin komeita. Paprika oli vielä töysin nousematta.Toivoa siis on omista taimista yes.

Vaihteeksi meillä on ollut +5 astetta ja aurinkoa, ihanaa cool