Viikonloppuna aloitin kasvihuoneen täyttämisen ja tänään sain sen päätökseen. 

Kurkut saivat luvan muuttaa kasvihuoneeseen lauantaina. Heidän juurilleen tuli ostettua puutarhamultaa sekä kotitalousjätekompostia. Neljä tainta seinustalle mahtuu, jotta ne saa sidottua kattoon.



Sunnuntaina haettiin pari suursäkillistä ehtaa suoturvetta ystäväni luota. Komeaa turvetta onkin! Lisukkeeksi tomaateillekin laitoin kompostia.




Vielä en sitonut taimia, kun ovat vielä sen verran pieniä. Kolme paprikaakin istutin jo huoneeseen. Sisällä on sitten vielä toinen kierros kaikkia taimia, jos sattuu pakkanen yllättämään tms.

Paprikan taimet ovat tämän näköisiä tänään.



Komposti oli muhevaa ja houkutteli lukuisan joukon ötököitä paikalle laugh.



Samalla tuli levitettyä turvetta tulevaan maissipeltoonkin. Maissien vieressä on valkosipulien kehikko. Muu hyötypuutarha odottaa jyrsintää... 



Valkosipulit tänään kuvattuina. Ne on istutettu viime syksynä lokakuulla. Näiden satoa saadaan vasta vuoden päästä. Sipulit sain kaverilta. Isäntä pääsee näistä kuittailemaan alati. Kävi nimittäin niin, että kun olen ensimmäisiä kertoja satolan nurmikkoa leikannut, niin leikkasin myös isännän valkosipulit... blush. En voinut ymmärtää miksi ne oli istutettu nurmikon jatkeeksi... Miehet, miehet wink.  Ehkä virheeni korjaantuu nyt.



Tänään on tuullut kovasti ja olen käynyt tasaisin väliajoin tarkistamassa, että kasvihuone on pysynyt paikoillaan indecision. On se varmasti kiinni, mutta jotenkin vain pelkää, kun edellinen meni myrskyssä!

Hyvää alkanutta viikkoa!