Kuten jo aiemmin vinkkasin, nyt tulee lisää näitä Novita Hangosta tehtyjä koreja. Nämä korit eivät jääneet meille, vaan päätyivät uuteen taloon tuttava pariskunnalle. He viettivät vappuna tupaantulijaisia ja lahjaksi kokosimme toisen tuttavapariskunnan kanssa mustavalkoiset korit smiley. Meillä Satolassa ei juuri mustaa tai valkoista ole sisustuksessa, mutta tässä uudessa valmistuneessa talossa suurin osa on mustaa ja valkoista. SIitä se idea sitten lähti...



Kaupasta etsin kaikkea mahdollista mitä olisi mustana ja valkoisena. Harmi, että mustalle pyykille tarkoitettu pesuaine oli valkoisessa pullossa. Toki oli myös mustassa pullossa, mutta se pullo oli kooltaan liian iso koriin frown. Pesuaineen lisäksi löytyi vastapareina sukat, suklaata, kahvia, servettejä ja suihkusaippuaa. Ajattelin, että kaikki korin tuotteet ovat ns. kulutustavaraa, että lahjasta jää jäljelle ainoastaan nuo korit. Nekin voi piilottaa kaappiin ja varastoida niihin tavaroita, jos siltä tuntuu. Kovasti olen alkanut välttää ns. turhakkeita lahjoina. Haluaisin, että lahjani joko tulisivat tarpeeseen tai sitten eivät jätä "roinaa" jälkeensä.

Tietysti samalla linjalla piti korttikin tehdä:



Piti piirtää tekstin vasempaan yläkulmaan käsipari ja oikeaan alakulmaan sydän, mutta kun olen tavattoman huono piirtämään... blush. Joten ajattelin isännän piirtävän ne (hän on selkeästi asiassa huomattavasti lahjakkaampi), mutta pidättelivät isäntää töissä niin pitkään, että taiteilut saivat jäädä, kun piti jo lähteä vapunviettoon.

Puut vihertävät! Uskomatonta, miten se kevät tulee AINA niin salakavalan nopeasti. Olen jo monena vuonna yrittänyt tiukasti kytätä, milloin se aina tapahtuu (että tulee se kevät), mutta aina se yllättää... wink. Sama se on muidenkin vuodenaikojen kanssa.