Aloitetaanpa korjaamalla virheitä blush... Edellisessä postauksessa oli mennyt nimiä väärin ja lajitunnistuskin sai vastauksen.

Lilakukka EI ole lemmikki, vaan pikkutalvio. Siis sama joka on alapuolella kuvassa kukkimassa. Ja se mistä kysyin lajia oli puolestaan lemmikki, rikkakasvi, kuten Irene tunnistikin. Vähänkö nolotti, kun lemmikki alkoi kukkia ja tajusin mikä se oli kasviaan. Noh, näitä sattuu! wink Alapuolen kuvasta huomaa kuinka sekametelisoppa tuo perennapenkki on (viime kesäkuussa perustettu), kun sitä ei ole millään tavalla suunniteltu, vaan siihen tuli vähän sitä ja tätä. Varsinkin kun ahomansikkaa tuppaa joka perennan väliin. Pitää muokata penkkiä syksyllä uuteen uskoon.



Puutarhakutsujen kasvit saapuivat tiistaina. Itselleni sieltä tuli punatähkän sipuleita. Ne istutin rengasryhmän keskelle, siihen mistä isohirvenjuuren siirsin pois. Pionit ovat ilokseni säilyneet talven ylin hyvin ja ovat levinneet komeasti!



Sitten tuli vielä rentoakankaalta...



... ja harmaa-ajoruohoa. Nyt rengasryhmässä on kolmatta kierrosta kasveja. Toivottavasti nämä nyt säilyvät ja menestyvät tässä. Ovat kaikki suurin osa matalia, kuivan paikan kasveja.



Harmaa-ajoruohoa tuli laitettua myös kiviryhmään, ison kiven eteen.



Heh, eilen meillä oli pihalla jotain niin suloista.



Kamera ei valitettavasti ehtinyt mukaan silloin, kun suloistukset olivat ihan hollilla. Oravanpoikaset olivat ilmeisesti ensin kertaa pesästä ulkona eikä ne pelänneet mitään. Toinen kiipesi isännän lahjetta pitkin ylös päin, mutta tajusi onneksi, ettei se ollutkaan puu laugh. Emä sai ne sitten komentoon ja puuhun turvaan. Nyt meillä on vahtimista, ettei kissamme kävisi poikasten kohtaloksi. Mahdoton homma silti... Mutta oli ne suloisia.

Ulkohommiin taas cool