Viime päivinä meillä päin on satanut melko runsaastikin. Se on estänyt pihatöiden tekemisen. Kasvimaa kaipaisi vinhasti perkaamista ja harventamista, mutta sekin työ jäi kesken sateiden alettua. Nyt on siis oltu sisähommissa ja Hugswarna onkin "soinut" ahkerasti! 

Tätä raikasta kelta-oranssia trikoota tuli keväällä ostettua bodeja varten, mutta teinkin siitä unihaalarin. Tekemäni apinaunihaalari on todettu hyväksi ja koonkin sopivan vielä hyvän tovin. Samalla mallilla ja koolla siis tein tämän. Malli on Suuresta Käsityölehdestä huhtikuu 2003. Siitä lehdestä on tullut tehtyä paljon töitä!



Tässä vielä muutama lähikuva lisää.






Jokainen vaatteen ompelukerta on opettanut/muistuttanut minua jostakin asiasta. Tällä kertaa tuli seuraavat asiat painettua muistiin:

- kiinnitä huomiota neppien laatuun (minulla oli paketti "merkittömiä" painonappeja, ja ne olivat tosi paljon huonompia kuin "merkilliset")
- suunnittele huolellisesti kankaan leikkaaminen (kangas loppui kesken ja piti tehdä saumat hihojen pisimpiin kohtaan...)

Viimeksi unihaalarin tekeminen muistutti kankaan kohdistamisesta. Nyt se onnistui melkoisen hyvin, toista hihaa lukuunottamatta.

Työ tekijäänsä opettaa!