Pari päivää sitten rohkenin jo istuttaa kesäkukkien taimet niille ajattelemilleni paikoille. Puutarha-kutsuilta tilasin Mustasilmäsusannoita kaksi kappaletta tiehaaraan pylväisiin. Pylväiden päästä niillä on tilaa roikkua alaspäin. Toivottavasti viihtyvät tässä. Näitä minulla ei ole aiemmin ollutkaan. 



Myöskin Puutarha-kutsuilta tilasin Keijumekon. Sen istutin pataan ja laitoin kiipeilytuet heti valmiiksi. Se onkin jo tarttunut puihin hanakasti! Nämä kesäkukat olivat hyvän tovin keräämässä lisävoimaa kasvihuoneessa. Ystävälläni on ollut näitä kumpiakin useasti ja olen niitä ihaillut. Nyt kokeilen menestyvätkö ne Satolan pihalla.

Taas kone tökkii enkä saanut kuvaa käännettyä.



Hortenssiat ovat minusta uskomattoman kauniita. Ostin tämän alunperin koeanopilleni, mutta sitten päätin olla istuttamatta sitä hänen kukkalaatikkoon. Tämä kun vaatii runsasta kastelua ja koeanoppille liikkuminen on hankalaa. Niinpä "jouduin" sen istuttamaan omaan kukkalaatikkoon. Ostan koeanopille sitten jotain muuta wink.



Norjanangervot ovat kukkineet ainakin näillä seuduilla tänä keväänä erityisen runsaasti. Niin meilläkin. Ensimmäinen kunnon kukkavuosi (istutettu viisi vuotta sitten). Ja kuinka paljon hyönteisiä niissä pörrääkään!



Viime keväänä istutetuissa omppupuissa yhdessä on kunnon kukat jo! Puu on Heta-merkkinen. Toivotaan siis omppujakin wink.



Toivottavasti aamu kirkastuu pilvistä aurinkoiseksi cool.