Tässä se nyt on, minun kasvihuoneeni. Se on valmistettu vanhoista alumiinikaarista ja itsetehdyistä puisista päätykaarista ja alatuista. Päällä on kasvihuonemuovia. Ja ristituennat tehty paalinarulla. Tämä on FST:ltä tulevan Tanskalainen maajussi-ohjelman ohjeilla tehty. Viime vuonna satoa tuli kivasti, vaikka en silloin osannutkaan hoitaa tomaattejani oikein.

Tässä itsekasvattamani kurkun taimet. Sidonnat tein nyt näin: orresta roikkumaan naru, jonka toisessa päässä painona klapi. Täytynee korjata sidontaa taimien kasvaessa, jos siltä näyttää.

Ja tässä tomaattien taimet. Ne ovat paljon terhakamman oloisia kuin kurkut. Olenkin jo henkisesti varautunut, että käyn ostamassa uudet kurkun taimet torilta...

Kasvupenkeissä on syvyyttä alaspäin. Näiden kahden penkin välissä on vielä yksi pieni penkki, jossa nyt on taimettumassa maissit. Ne siirrän sitten heinäkuun alussa ulos. Viime vuonna annoin olla ne koko ajan kasvihuoneessa ja ne täyttivät huoneen lähes kokonaan. Nyt lajikkeena on varhainen maissi ja toivon saavani satoa ulkonakin.