Tällä kertaa vuorossa pari työn alla olevaa tuotosta.

Ensimmäisenä esittelyssä vauvan ulkohaalarit. Malli on uusimmasta Ottobre-lehdestä Babushka-haalarin nimellä. Teen näistä nyt koon 68cm haalarit, joita tullaan ilmeisesti tarvitsemaan. Äitiyspakkauksen haalarit kun ovat niin isot, etteivät ne taida täyttyä useampaan kuukauteen

Aamulla sain haalariosan vuorin koottua kasaan.

Tässä parempi kuva materiaaleista. Päällinen on siis samettia. Hihat ja huppu on ruudullisesta kankaasta ja muut osat ruskeasta. Hupua ja etureunaa tulee ympäröimään tuo viininpunainen kanttinauha ja resorit ovat myös viininpunaista. Ajattelin, että nämä värit sopivat sekä tytölle että pojalle.

Tässä parempi kuva, millaiset haalarit on kyseessä. Haastetta näissä on mukavasti, kun en ole koskaan ennen tehnyt vaatetta missä on vuori tai vanutus saatika molemmat . Onneksi saumat ovat lyhyitä (purettavaksikin) ja työ muutenkin kivan pieni "hallittavaksi". Rauhassa ohje kerrallaan, niin eiköhän tämä valmistu .

Toisena keskeneräisenä on tämä vauvan neuletakki. Malli on Novitan Wool-langan vyötteestä. Lankana tässä on kuitenkin Sirdar Snugglyn Babybamboo. Lila loppui kesken ja saan sitä lisää vasta parin viikon päästä . Hihat ovat oranssia samoin napit ja virkattu reunus mikä kiertää reunoilla. Oranssia todennäköisesti jää niin, että saan tehtyä siitä tähän settiin vielä kypärämyssyn ja tossut. Ajattelin tätä settiä vähän lahjaksi tuttavaperheelle, heille kun syntyy vauva marraskuussa. Voi tosin olla, että tämä päätyy meidän pienokaiselle .

 

Niin, yhtenä kappaleena olen edelleen. Sanoivat eilen polilla, että rauhassa saa odotella, ei ollut mikään "jättivauva" vaikka neuvolassa sitä epäilivät. Annetaan kuulemma mennä normaalisti ylikin, jos siltä näyttää. Ajattelin huomenna aloittaa kunnon siivouksen, niin josko sitten saisi liikettä jakautumiseen .  Nyt lähden lenkille, kun sade on loppunut ainakin hetkellisesti. Normaalisti käyn lenkillä aamulla, kun isäntä lähtee töihin, mutta tänä aamuna sade ja kova tuuli sai minut odottamaan parempia kelejä. Kun on hieman nuhainen olokin ollut eilen.