Tajusin viime viikolla, että blogini täyttää yhden vuoden tammikuun ensimmäinen päivä eli ihan pian! Juhlan kunniaksi on ensi kuun alussa avautuva arvonta eli pidäpä blogia silmällä . Palkintoehdotuksiakin otetaan vastaan . Jotain yleispätevää sen täytyy olla, kun blogissani on juttua monesta asiasta... 

 

Arvonnan lisäksi olen suunnitellut joulukalenteria blogiin. Olen jo miettinyt valmiiksi 24 erilaista keskeneräistä/tekemistä odottavaa projektia, joita esittelen yhden päivässä. Kalenteri siis koskee lähinnä sitä, että minun tulee aloitettua useita töitä. Yleensä teen vain esim. lankatyötä kerrallaan ja kun työ jostain syystä jumiutuu ongelmaan, jää työ telakalle pitkäksikin aikaa. Siksi ajattelin, että pitää olla valmiina aloitettuja projekteja, jolloin saa riittävästi vaihtelua. Tavoitteena on, että kalenterin työt valmistuisivat 1.12.2012 mennessä  Tämä ei ole varsinainen haaste, mutta jos joku haluaa ryhtyä joulukalenteriprojektiin kanssani, olisi kiva kuulla siitä .

 

Kun en osaa julkaista pelkkää tekstiä, tulee tällä kertaa kuva puikoilta. Tekeillä on Polka-langasta 70cm haalari pojalle. Toivottavasti ehtii valmistua tämän talven aikana  .

 

Hyvää pikkujouluviikonloppua!