Keittiön laatikossa on pyörinyt jo toista vuotta kuivattuja mustikoita ja omenoita. Siis ihan itsekuivattuja metsästä poimituista mustikoista ja puutarhaompuista. (Onhan siellä sitten vielä kuivattuja sieniä sekä persiljaa ja basilikaa, joita on tullut luvattoman vähän käytettyä blush. Että jos vinkkejä niiden käyttöön, niin laita kommentteihin!) Sitten keksin mitä niistä teen, mysliä! Ostin muiksi aineksiksi kauraleseitä, maissihiutaleita ja hasselpähkinärouhetta. Kaikki peltipurkkiin ja kääntelin purkkia ylösalaisin. Ja mysli oli valmis. smiley



Tältä se näyttää valmiina.



Aikamoinen satsi sitä tuli... Meidän myslin syöntimäärällä se kestää kauan. Tuo kauralese oli huono valinta joukkoon. Se on liian jauhomaista ja siksi ei sovi rakenteeltaan joukkoon. Ihan hiutaleet olisivat olleet varmaan parempi ratkaisu. Nyt ainakin tiedän mitä myslissämme on, eikä ole E-koodeja (paitsi maissihiutaleissa) yes.

Täällä sataa räntää. Masentavaa.