Kuten joskus alkukesästä laitoin, siivosin kellarin (tyhjensin & harjasin lattian) ja kesän se tuulettui/kuivui. Nyt luukut ovat olleet kiinni parikolme viikkoa ja auki kylminä öinä.

 

Tänne on pitänyt tehdä useampana vuonna jo kunnon hyllyt, mutta aina se on jäänyt. Niin tänäkin kesänä, kun ollaan rakennettu suulia ja lampolaa yms. Tartuin siis itse toimeen, jotta isäntä sai rakentaa lampolaan perustuksia.

 

Muistin metallitavarakasassa olevan tuollaisia kehikkoja kaksi (peräisin isännän työpaikan roskalavalta) ja vaneri/levypinkassa olevan vesivanerisuikaleita (peräisin samasta paikasta). Vanerisuikaleet olivat juuri jämptin mittaisia. Päihin ruuvasin puupalikat alapuolelle, jotta vanerit pysyvät kehikon päällä paremmin. Kehikkojen väliin vielä isompi & vahvempi levy ja hylly oli valmis. Harkkojakin löytyi pihalta suulityömaalta jääneenä. Kaikki sisään kellariin nokkakärryillä (todella näppärä väline, kun ei saa nostella!) ja lopuksi säilönnät kellariin alakerran väliaikaisesta varastoinnista. 

 

Mahdolliset vihannekset ajattelin laittaa muovilaatikoihin hiekkaan hyllyille. Vielä jäi runsaasti tilaa kellariin. Olemmekin luvanneet sieltä paikan ystäväpariskunnan perunoille  .