Kiitos kommenteista, kiva kuulla että täällä virtuaalimaailmassakin jännitetään meidän puolesta  Edelleen siis kaksi yhden hinnalla olemme. Eilen illalla jo kuvittelin, että saattoi olla pari ensimmäistä supistusta sitten koko raskausaikana... mutta taisi ollakin vain vatsan väänteitä . Odotellaan siis... Eilen en edes koneelle ehtinyt, kun aloitin heti aamutuimaan kunnon siivouksen. Kotikäynnistys konstit käytössä siis . Mutta nyt varsinaiseen postausaiheeseen.

Sain juuri äsken haalarit valmiiksi. Vaikka itse sanonkin, niin olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Tässä työssä oli paljon haasteita minulle. En ole ennen tehnyt vaatetta, jossa on vanutus, vuori, painonapit... Ja tässä ne nyt kaikki yhdessä vaatteessa ja jopa henkarin älysin laittaa oikeaan väliin, niin että se nyt on oikeassa paikassa oikealla tavalla .

Kaikista inhottavinta on vinonauhan laittaminen! Aina sinne jää ryppyjä ja jostain sauma näkyviin tms. Suurimmilta mokilta kuitenkin vältyin, kun rauhassa yritin tehdä. Saa nähdä millaiset nämä sitten käytössä ovat. Nyt alkoi sormet syyhyämään pipon, lapasten ja villasukkien suhteen. Olisi varastossa Nallea juuri tuon resorin/vinonauhan värisenä! Pitää hakea jostain sopiva malli niihin.

 

Kyllä tämä taas motivoi jatkamaan ompelukoneen ääressä. Näiden vauvan/lasten vaatteiden kanssa on hyvä harjoitella, kun kaikki on sopivan pienessä mittakoossa. Isäntä jo meinasi, että tekisin hänelle pilkkihaalarit... . Mutta onneksi sitten totesi, että niitä saa halpismarketeista niin halvalla, ettei kannata. Kannattamisesta puheen ollen: tämän haalarin materiaalien kustannukset on 12,70e. Halvimmat n. 60-70cm haalarit, jotka olen kaupassa nähnyt maksoivat n.50e. Kirppikseltäkin löysin vain 25e:n hinnalla. Eli kerrankin KANNATTI tehdä itse . Tämä lisää tyytyväisyyttä ennestään.

 

Jaaha, se on taas perjantai. Hyvää viikonlopun alkua kaikille!