Täällä edelleen, kaksi yhden hinnalla . Huomenna on virallinen laskettu aika... Saa nähdä, koska maha-asukki sitten päättää tulla 

Viikonlopun kauniit ilmat saivat minun pysymään ulkona ja poissa koneelta. Ajattelin kyllä, että pitäisi laittaa jotain päivitystä, ettei luulla H-hetken koittaneen. 

Perjantaina ja lauantaina nurmikot tuli leikattua ja vanhan talon ympärys tuli siistittyä. Omenapuun oksat leikattua, omenat kerättyä, suulityömaan jälkien siistimistä yms. Ja tuolla lampolan työmaalla auttelin, missä osasin. Ikkunoiden ja oven tilkitsemistä, seinälevyjen kiinnipitämistä yms.

Sunnuntaina lampola sitten valmistui. Vielä puuttuu hakaset ovista ja tippalistat ikkunoiden alta. Ja tietysti ensi kesänä vielä otsalaudat ja maalaus. Lampaat siis pääsivät eilen päivällä ensin tutustumaan uuteen kotiinsa ja viime yö oli ensimmäinen, jonka he viettivät lampolassa. Purua lapioitiin kymmenen senttiä lattialle ja reilu kerros pahnoja.

Ensin oltiin vähän epäluuloisia...

 

Turpo oli rohkeampi ja tuli ensin sisälle.

Ihmeteltävää oli paljon  . Uusi vesiämpärikin...

Ja komea heinähäkki! Heti piti haukata kortta.

Lampolassa on rutkasti tilaa. Sinne mahtuu hyvin heinät, pahnat ja muut tarpeet.

Kun saatiin eilen Lampola valmiiksi, lähdimme isännän kanssa metsään.

Suppilovahveroita löytyi nelisen litraa. Lisää olisi tulossa ja PALJON! Kanttarellejakin oli tullut esille, mutta olivat viime viikon sateessa vettyneet liikaa. Puolukkaa ei löytynyt oikein lainkaan vain puoli litraa. Joku muu oli käynyt meidän "superpaikassa". Nämä on siis samasta paikasta, mistä löytyy mustikoita, vadelmia, kanttarelleja, suppilovahveroita ja puolukoita. Nämä levitin pannuhuoneeseen sanomalehden päälle kuivumaan.

Ja normaaliin sunnuntaimetsäilytapaamme trangia oli mukana. Tällä kertaa keitettiin vain iltapäiväkahvit  voileipien ja omenapiirakan kera .

 

Kiitos erittäin piristävistä kommenteista! Ja eritäin hyvää alkanutta viikkoa!