Auringon ja Kostin päiväunien suosiessa sain tänään tehtyä aimoannoksen puutarhahommia. Tämä yrttipenkki on jo hyvän tovin (useamman viikon) odottanut tekoa. Sain sattumalta läjän yrttejä. Kahta eri sorttia minttua ja Saksan kirveliä tuttaperheeltä, joka oli ne saanut, muttei ollut niille paikkaa. Lisäksi sain naapurilta timjamia. Vielä samaan penkkiin laitoin keväällä puutarhamessuilta ostetut mintut. 

Heh, osaatko arvata mistä penkki on tehty? laugh

Se on tehty koululiikuntatunneilta tutun voimisteluarkun osasta! Isännän työpaikalla oli menossa poistoon moinen ja isäntä pelasti sen päällisnahan takia, mutta nyt oli siis puuosallekin käyttöä. Pari lautaa ruuvasin pohjaan, laitoin sanomalehteä niiden päälle ja kotsullisen savimaan ja turpeen sekoitusta. Nyt penkki on siirrettävissä, kun tuo kasvimaa tuntuu vielä hieman "elävän" eli etsivän lopullisia paikkojaan.Tässä kasvimaan yleinäkymä kasvihuoneen edestä. Etualalla näkyy ulossiirretyt maissit. Ovat kovin kalpeita... Toivottavasti vahvistuvat nyt ulkona.Tämä nyt on epämääräinen kuva, mutta siinä on "oja", johon siirsin purjon taimia. Tanskalaisen maajussin ohjein wink.Kukkakaalit ovat tykkänneet ulkoelämästä. Niissä näkyy jo "oikeiden" kukkakaalien alut! Pitäisi vissiin olla lilan värisiä smiley.Perunamaa on nyt ensimmäistä kesää toisella laidalla pihaa kuin kasvimaa. Hyvin on vartta alkanut tulemaan.
Ja lopuksi suuri onnistumisen ilon lähde. Lampaat ovat nyt kaksi kesää laiduntaneet tuossa talon edustalla mäkeä ja nyt alkaa niittyä tulla yes.Hyvää viikonloppua!