... sillä joulupukki toi minulle ihania  lahjoja! 

Ensinnäkin isännälle annoin joululahjavinkiksi, että haluaisin meidän vieraseteisen valmiiksi.

Ja jouluaattona se valmistuikin ennen ateriavieraiden saapumista . Verhot olin tehnyt jo valmiiksi ja isäntä laittoi nekin nopsasti paikalleen.

Kuvasta ei oikein erota, mutta kattolistat on viininpunaiset. Joka puolella on paneelia, seinät lakattu ja katto valkoiseksi maalattu. 

Ulos tehtiin väliaikaisrappuset, kesällä sitten oikeat.

Tyhjää tilaa on vielä... Sinne pitäisi tehdä säilytysarkku(ja). Lisäksi vaatenaulakko ja ikkunalaudat pelakuita varten puuttuu vielä.

Kuten kuvasta näkyy, meillä on aika kesäisen näköistä tänään . Olispa lunta!

Sitten toinen aivan mahtava lahja on tässä:

Kuva on otettu täältä. Eli uusi kasvihuone! Merkkinä Silver Line ja kokoa 6 x 10m eli ensi kesänä saa laajentaa viljelyä . Vanha kasvihuonehan meni rikki edellisessä myrskyssä .

Lisäksi sain vielä kahvipannun (heti jouluaamuna keitin pannukahvit ) ja patalappuja sekä kotikirkkoni ristipistotauluna äidiltäni.

 

Meillä ollaan oltu myrskyn kourissa eilinen ja tänäänkin. Tapanin vastaisena yönä sähköt lähti aamulla kuudelta ja palasi illalla yhdeltätoista. Hyvin pärjättiin eikä pakastin ehtinyt yhtään sulaa sisältä. Lyhyeksi tuo meidän sähkötön aika jäi, vanhempieni luona sähköt saatiin vasta tänään kahdelta iltapäivällä! Oli oikeastaan tosi tunnelmallista kölliä sohvalla perheen kesken kynttilän valossa .

 

Muistakaapa osallistua arvontaan, enää viikko aikaa jäljellä! Lisäyksenä, että jos voittaja onkin tee-ihmisiä, on kahvin sijasta saatavissa Reilun Kaupan teetä!