Ihanaa, vihdoin sain yhden keskeneräisen projektin valmiiksi! Sain nimittäin jalostettua yhteensä 2m PUL- ja CoolMax-kankaita ja vaippojahan niistä tuli. Aiemmin jo esittelin neljä S-koon vaippaa, jotka menivät lahjoiksi. Tein kolme lisää S-kokolaisia odottamaan saajiaan lahjoina sekä yhden L-kokoisen, jolle on saaja tiedossa. Sitten vielä omiin tarpeisiin tein kuusi XL-koon vaippaa.



Ja pitihän niihin myös imut tehdä taskuvaippoja kun ovat. Vanhat froteepyyhket saivat tässä uuden elämän.



Pitihän sitä jotain uuttakin kokeilla. Tein ensimmäiset All-In-One-vaipat (eli sellaisia vaippoja, joissa imut kiinteästi kiinni). Mitään ohjeita en näihin sen tarkemmin ottanut, vaan otin mallia käytössä olevista vaipoista ja yhdistin parhaina pitämiäni puolia niistä.



Tuonne taskun sisään ompelin imut kiinni ja pari kerrosta myös tuohon sisäkankaaseen kiinni. Olen tässä pohtinut, että mikä on tuon CoolMax-kankaan oikea puoli tässä tapauksessa... Tein nyt kumminkin päin niistä, katsotaan sitten onko eroa. Tässä vaipassa sileä puoli on ihoa vasten ja "reikäinen" vaipan sisäänpäin. Näin päin se kai siirtää kosteuden pois iholta, vai...?

IHANAA KEVÄISTÄ VIIKONLOPPUA!

PS. Ehkä (siis Huom! EHKÄ) maanantaina päivitystä valmistuneesta kasvihuoneesta! Kivaa, kivaa yes